Om

 

OK Djerf är Karlskogas orienteringsklubb som bedriver sin verksamhet i naturen runt Karlskoga. Föreningen äger och driver Djerfstugan vid Våtsjön och har sin klubblokal vid Näset tillsammans med Bofors Kanotklubb. Många av medlemmarna i OK Djerf ägnar sig åt tävlingsverksamhet och springer tävlingar runt om i Sverige och även utomlands. ungefär 40 tävlande deltar varje i O-ringen, världens största orienteringstävling, varje år.

 

Vintertid anordnar OK Djerf skidspår på Våtsjön och i Villingsberg. Djerfstugan, där det serveras våfflor, är öppen på helgerna från nyår och fram till april, och är ett populärt utflyktsmål för allmänheten under fina vinterdagar.

 

Motionsorientering: På tisdagarna från april till oktober anordnar OK Djerf motionsorientering runt om i Karlskoga. Det finns både lätta och svåra banor med varierande längd – det finns något för alla. Har du några funderingar hjälper vi självklart till! På vår hemsida www.okdjerf.se under rubriken veckoprogram finns tid och plats för arrangemangen.

Start sker mellan kl 17.00 och 18.00.

 

För mer information om klubben och våra arrangemang, besök www.okdjerf.se

 

Aktiva Karlskoga drivs av orienteringsklubben Djerf. Besök oss på www.okdjerf.se